Jobbar med hunden som individ!

Hundpromenader & Vandringar - Qi-tass Walking

Hundpromenader - Qi-tass Walking

Är du intresserad av gemenskap med andra hundmänniskor? Intresserad av hur hunden fungerar? Intresserad hur Du fungerar med din hund? Intresserad av att stimulera hunden i olika miljöer? Intresserad av energi- och meditationsövningar med din hund? Då är detta hundpromenader för dig!

Promenaderna är avsedda för att bara umgås, ge hunden träning i olika sociala och naturmiljöer. Varje kväll har ett tema då vi mera går in på hunden fungerar med det olika individuella, mentala och själsliga beteenden hunden har. Vardaglig träng i olika miljöer. Individ anpassat, grupp anpassade enkla övningar och bara vara för hunden och dig som förare.

Qi betyder livskraft eller livsenergi. Det handlar om den positiva energin du känner när du upplever att du är i balans. Du känner dig stark, upprymd och lycklig. Denna känsla behöver våra hundar känna att de kan få från oss människor, hundens ägare och familj. Då är vi också inne på ett naturligt ledarskap där hunden har mycket lättare att förstå dig som människa.

Vi lära också av hundarna, vad säger din hund till dig i kroppsspråk och i energier?!

Hunden har en mentalitet som innehåller väldigt mycket, men den är också en individ en personlighet -och frågar ni mig så visst har hunden en själ.

Hundpromenaderna veckokvälls tid kommer att hållas på olika ställen varje gång som Hållnäs, Skärplinge, Lövstabruk och ev. andra närliggande orter om intresse finns.
Hundpromenadernas längd ca. 1-2 km beroende på plats och ort.

Att gärna ta med varje gång: Eget fika efter behag, vatten åt din hund. Något enkelt att sitta på ev. stolsryggsäck (kan behövas vid vissa träffar).

Bra skor och kläder- efter väder. Vid mycket regn ingen promenad.

Vi följer alla restriktioner från FHM.

Vid frågor mail: hallnas.hundskola@telia.com eller 073-5442364 samtal/sms (vid ej svar så ringer jag upp).

Varmt välkommen med din hund att möta våren med mig!
Hälsningar Ann-Cathrine