Jobbar med hunden som individ!

Djurkommunikation - Kurser - Konsultationer

Jag som djurkommuniaktör

I mitt barndoms hem har alltid hundar och katter funnits men även andra gårdsdjur. 

I min närvaro fanns mycket mera än en fysisk kontakt till djuren men också till människor. Jag visste inte då som liten varför jag kunde så många gånger känna känslor, se bilder, smaker, dofter mm det som inte vara mitt men som fanns där i en stark närvaro. 

Åren gick och jag formades av känslor, upplevelser och händelser som förde mig närmare mitt sanna jag. Jag som en mycket känslig personlighet blev en god människokännare något som jag hade tränat upp i mitt omedvetna så långt tillbaka i tiden sen första gången som 4 åringing, då jag vet idag varför jag reagerade så stark på andra människors energier så även djuren. 

Jag fortsatte min vandring till att bara följa på de vägar som lades framför mina fötter. Jag skaffade egna hundar som lärde mig att umgås på ett hunderligt sätt med dem. Min dröm i unga år var att utbilda mig till hundinstruktör men tiden var inte mogen på många år tills den dag då en utbildning som yrkesdressör kom i min väg. Efter flera års utbildning så startade jag äntligen min egen hundskola.

Vid mitt jobb som spec. hunddressör/instruktör, började jag upptäcka att det var bara inte mina kunskaper om mentalitet, hunden och vårt kroppsspråk, samt hundens sett att agera vid olika yttre påverkningar som jag förstod hundarna på.

Jag började bli starkt medveten om att jag tog in olika telepatiska sinnesintryck och det gjorde att jag ville veta mera om vad Djurkommunikation var för något. Jag gick min första grundkurs hos Kia Enbarr i Storvik och där föll allt på plats. Jag hade inte inbillat mig, det blev en bekräftelse på allt det som jag faktiskt hade upplevt under hela min livsresa. Starkare och starkare började jag bli medveten om de som kom till mig.

Jag ville förstås lära mig mera om djurkommunikation och beslöt mig för att utbilda mig.
Eftersom jag är en seriös människa så letade jag länge efter den rätte läraren och som alltid så korsade en utbildning min livsväg igen. Jag anmälde mig till Margaretha Tärnströms djurkommunikationsutbildning i Stockholm, ännu en gång föll allt på plats, det har varit en fantastisk lärorikt år, en bra och seriös utbildning som gjort mig till färdig Certifierad Djurkommunikatör, jag är otroligt Tacksam och Stolt. 

Varmt Välkommen att kontakta mig om du behöver min hjälp eller bara är nyfiken på vad djurkommunikation är för någon, eller är intresserad av mina meditativakurser med hund.

Ann-Cathrine Söderlund Gustafsson
073-5442364
hallnas.hundskola@telia.com